Пътувате в Европа? Забравете за “Бритиш” до 8 август

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
139

“Бритиш еъруейз” (British Airways) спира продажбата на билети за полети на къси разстояния от лондонското летище “Хийтроу” (Heathrow) до 8 август, съобщи Ройтерс.

Британската авиокомпания взема това решение, след като през юли управата на “Хийтроу” ограничи дневния брой на пътниците, които могат да бъдат обслужени на летището. Целта на тази мярка е да бъдат предотвратени проблемите, които възникнаха на аерогарата на фона на липсата на достатъчно персонал и отмяната на редица полети.

“Бритиш еъруейз” обяви, че спира продажбите на билети за вътрешни полети и до дестинации в други европейски страни. Авиокомпанията съобщи, че клиентите й могат да презаверят билетите си, ако се налага.

Компанията по-рано отговори на ограничението на Хийтроу за броя на пътниците, като обяви, че ще отмени 10 300 полета до октомври, като ще бъдат засегнати милион пътници.

“Бритиш еъруейз” е собственост на холдинга Ай Ей Джи (IAG), пише dir.bg.
standartnews.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!