Първият гангстерски сериал на Мартин Скорсезе тръгва през септември

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
1977

Нов гангстерски сериал с режисьор Мартин Скорсезе ще започне да се излъчва

по HBO от 19 септември, пише “Ройтерс”. Продукцията се нарича Boardwalk Empire.

Поредицата е базирана на документална книга на Нелсън Джонсън, която описва живота на Енох Джонсън. Главната роля се играе от Стив Бушеми. Действието се развива в Атлантик сити през 20-те години на миналия век, малко след края на Първата световна война. Това е времето, в което жените получават правото да гласуват, а продажбата на алкохол става незаконна.

Едновременно корумпиран политик и гангстер, главният герой е ковчежникът на Атлантик сити. Това го поставя в идеалната позиция да търгува нелегално с алкохол. Но Джонсън е едновременно отрицателен и положителен персонаж, тъй като помага на една жена да се отърве от отчуждения си и вечно унижаващ я съпруг.

“Това е един от най-хубавите периоди в кариерата ми – да играя персонаж, който е амбициозен, определено има тъмна страна, но има и чувство за хумор, добро сърце и иска да сподели всичко, което има, със света”, разказва Стив Бушеми пред репортери.

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!