ЦСКА затяга мерките след слабия старт

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
540

Ръководството на ЦСКА е готово да приеме строги мерки след слабия старт на отбора в първенството.

Президентът Димитър Борисов извика на среща старши треньора. Очаква се двамата да обсъдят причините за двете загуби от “Левски” (0:1) и “Черноморец” (1:2).

Има голяма вероятност в клуба да предприемат действия за подобряването на атмосферата в съблекалнята. Закъснялата селекция и идването на трима-четирима нови чужденци в последния момент провокира недоволството на част от българите в състава.

Това пролича ясно по време на двубоя с “Черноморец”. След почивката на терена се появи нападателят Кристиан Тибони. При една ситуация Румен Трифонов изпълни бързо тъч, като хвърли напред към италианеца, който обаче гледаше в обратната посока и дори не разбра, че топката е минала покрай него. Трифонов реагира бурно, като показа мнението си с красноречиво ръкомахане към Тибони. По-късно и Павел Виданов се скара на нападателя след игрова ситуация.

Чужденците пък, които дойдоха преди месец в ЦСКА, са контузени. Грегъри Нелсон, Фабрицио Грило и Уилям Тиеро все още нямат официален двубой за червените. По време на тренировките холандецът е един от най-пестеливите. Всичко това не се приема от българските играчи. Не е изключено след срещата на Дочев с ръководството някои футболисти да бъдат отстранени по някакъв начин от състава, за да се заздрави обстановката в съблекалнята.

Самият Дочев заяви в интервю за “Дневник”, че отборът трябва да е сплотен. “Важно е да не делим отбора на чужденци и българи. За мен има едно нещо и това е отборът на ЦСКА. Надявам се, че и самите футболисти така го виждат и че така ще бъде и за в бъдеще.”

Във вторник ЦСКА ще изиграе приятелска среща с “Ботев” (Враца). В двубоя Дочев ще използва резервите и част от юношите на клуба. Успоредно с чужденците, които пуска в игра, треньорът на червените излиза в мачовете с Александър Тонев, Мартин Дечев и Томи Костадинов.

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!