Парис беше арестувана за притежание на кокаин

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
497

О-о, Парис този път сериозно се издъни. Световните медии полудяха, защото бе оповестено, че богатата неследница е арестувана за притежание на кокаин в Лас Вегас.

Колата на блондинката била проверена при рутинна проверка в Града на греха, а полицията открила в чантичката й доза наркотик.

Госпожица Хилтън била арестувана незабавно и отведена в близкия полицейски участък, където й предявили обвинения в притежание на нелегална субстанция.

Всичко това се случило в петък срещу събота през нощта и оттогава по случая има официално изявление само от страна на адвоката на Парис.

Това е третият арест на палавата наследница за тази година. През юли тя беше задържана в Южна Африка по подозрение, че притежава марихуана, а малко по-късно същото я сполетя и в Корсика. И в двата случая обаче не бяха предявени обвинения поради липса на доказателства.

Хилтън нае най-добрия адвокат в района и беше освободена скоро след инцидента. Тя отрича чантичката да е нейна, а защитникът й помоли случая да бъде оставен в ръцете на правосъдието, а не на медиите.

В спряната кола обаче Парис била единствената жена, а според нейните показания чантичката била подменена в клуба, в който преди това се забавлявала с последното си гадже Си Уейтс.

Каква е истината ще научим скоро, но май случаите на „грешки“ с Парис прекалено много зачестиха…

 

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!