Уроци по флирт – как да привлечем вниманието на мъжа

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
6321

Често срещате някой привлекателен непознат, но все не можете да съберете кураж да го заговорите?


Ще ви научим как да се държите, за да ви заговори той пръв.

Изследванията показват, че повечето мъже имат негативно отношение към твърде напористите жени. Така че не се самообвинявайте за излишната си срамежливост и за това, че нямате кураж да вземете инициативата в свои ръце. Нямате нужда от думи! Езикът на тялото е напълно достатъчен.

В рамките на един експеримент учените дали на хубава жена задачата да привлече вниманието на мъж, намиращ се на три метра от нея. Пробвали няколко начина, единият от които – многократен контакт с очи, с усмивка или без. Както се оказало, мъжете имат нужда не само от едно, а от много различни поощрения.

При “стрелването с поглед” броят на попаденията в “живата мишена” не е твърде голям – мъжете реагират приблизително в 20 % от случаите. Но ако контактът с очи е подкрепен от усмивка, шансовете ви за успех стават три пъти по-големи! По данни на Daily Mail около 60 % от мъжете се поддали на женските номера.

Моника Мор, психоложка, която изследва флирта, смята широката усмивка, съчетана с кратки изразителни погледи за най-ефективната техника за привличане на мъжкото внимание.

Имаме добри новини и за жените, които се мислят за недостатъчно привлекателни. Броят на сигналите, които му пращате, е по-важен от външния ви вид. Жените, които мъжете заговаряли най-често не били най-привлекателните. Те просто “сигнализирали” по-интензивно от другите и изпращали над 35 сигнала в час! Към тази стратегия добавете и две прости, но важни неща:

* Сексуалната привързаност на мъжете към жените е два пъти по-силна от тази на жените към мъжете. За да направите необходимото впечатление на непознат мъж, трябва да му се мяркате пред очите възможно най-често.

* Червилото може да повиши шансовете ви, тъй като оставя у мъжа по-ярко впечатление.

Какво можете да научите от танцьорките в нощните клубове

За да провери какво точно привлича мъжете у жените, психологът Джефри Милър от Университета на Ню Мексико направил проучване на поведението на танцьорките в нощните клубове по време на работа. Тези момичета винаги се стараят да изглеждат секси, тъй като от това зависи сумата на бакшишите им. Но Милър установил, че тази сума се променя всяка седмица и не зависи от грима или избрания костюм, а от фазата на женския цикъл.

* танцьорки в период на менструация получават 22 паунда на час.
* 24 паунда на час получават жените, които взимат противозачатъчни.
* 32 паунда на час взимат онези, които нито са в цикъл, нито в овулация.
* по време на овулация, когато момичетата забременяват най-лесно, бакшишите достигат до 45 паунда на час.

Учените установили, че мъжът реагира на невидими “подсказки”, като например телесната миризма и съотношението в размерите на талията и бедрата, което се променя малко по време на овулация. В същия период настъпват и други положителни промени във външния вид – в цвета на устните и кожата и в размера на зениците.

Как да се държите на първата среща

Не е достатъчно да си издействате покана за среща, на нея ще трябва и да затвърдите “позициите” си. Британската агенция за запознанства “Just a lunch” провела допитване сред клиентите си и съставила списък с нещата, които трябва да избягвате на среща с потенциалния бъдещ партньор.

* За 46 % от анкетираните пречка №1 е телефонът, звънящ по време на вечерята.
* За 41 % от анкетираните на първо място стои грубото отношение към персонала в ресторанта.
* 26 % от мъжете и 37 % от жените се оплакват от партньори, които говорят твърде малко за себе си.
* 30 % от жените се дразнят от това мъжът да говори за бившите си половинки.
* 45 % от мъжете не харесват жени, които говорят за теглото си или за диети.

Освен това не забравяйте, че първата среща е нещо като двустранен “кастинг” и че поканата на кафе, обяд, вечеря или друго не ви задължава по никакъв начин. Ако нещо не ви харесва и срещата не ви е “вдъхновила”, нищо не налага да продължите да се виждате със същия човек.

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!