Опитали да арестуват Мария Бакалова

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
116

Да се озовеш във филм като “Борат 2”, без изрично да си го искал, може да не е от най-приятните неща на света.

Това разкрива продуцентката на лентата – Моника Левинсън, цитирана от Vulture. Тя отдели време за панел на Гилдията на продуцентите в Америка, в който сподели някои любопитни подробности от снимачната площадка.

Най-интересен може би е фактът, че бившият нюйоркски кмет Руди Джулиани е настоявал целият екип на филма да бъде арестуван, пише “Webcafe”.

Джулиани участва в сцена с мнимо интервю с Мария Бакалова, когато в един момент изненадващо влетява Саша Барън Коен по бельо. Когато осъзнава в какво се е забъркал, бившият кмет се обажда на свои познати в нюйоркската полиция с настояването целият екип на “Борат 2″ да бъде арестуван”.

Левинсън обяснява, че Джулиани се е оплакал, че е бил изнудван – нещо, което категорично не е вярно, но е можело да доведе до тежки проблеми за Саша Барън Коен и колегите му, защото изнудването се приема за федерално престъпление.

Първата работа на снимачния екип е да прехвърли кадрите на сигурен носител, за да са уверени, че нищо няма да им се случи. Междувременно се разиграва сценарий, достоен не само за Борат, но и за полицейски екшън, след като багажът на операторите и работниците бил заключен от хотела, в който е снимана прословутата сцена между Бакалова и Джулиани.

На Левинсън и хората ѝ им се налага на другия ден да закупят нова техника, защото необходимата остава под ключ.

Продуцентката уточнява и че жалбите не са довели до никакви последвали действия от страна на полицията, освен че ѝ се наложило на нея и на екипа ѝ да крият как ли не наличните кадри от “Борат 2”.

Тя все пак има известен опит, след като при снимките на първия “Борат” прекарва над 19 часа в затвора. Този път след подробна консултация с адвокати снимачните служители успяват безпроблемно да заминат за Ню Джърси, където да продължат с работата си.

А от Vulture се шегуват, че се надяват след като Руди Джулиани не получава ареста, който иска, поне да получи признателност за “ролята си”, ако Мария Бакалова спечели “Оскар” този април.
varna24.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!