Обвиниха Джони Деп в опит за убийство

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
101

 

Johnny Depp and Amber Heard have returned to the High Court (Picture: REUTERS/GC Images)

Сагата между вече бившите съпрузи Джони Деп и Амбър Хърд продължава. В момента тече дело срещу издателите на британския таблоид The Sun, заведено от актьора, заради описваща го като „бияч на съпруги“ публикация от 2018 г. Хърд е сред свидетелите, явили се пред Върховния съд в Лондон. Пред Темида тя заяви, че екранният Карибски пират няколко път почти не я е убил и многократно я е заплашвал, че ще го направи, пише “Монитор”.

„Някои инциденти бяха толкова сериозни, че се страхувах, че той ще ме убие – или умишлено, или просто губейки контрол и стигайки твърде далече. Той многократно ме е заплашвал с убийство, особено на по-късните етапи от връзката ни“, заяви от свидетелската скамейка 34-годишната звезда от „Аквамен“.

Тя проплака и от обиди от негова страна по неин адрес от типа „повлекана“, „гладна за слава“ и „проститутка за внимание“. Тези епитети получавала, ако е облечена провокативно.
„Физическият тормоз включваше удряне с юмруци, шамаросване, ритане, блъскане на главата и задушаване. Той освен това хвърляше разни неща по мен, най-често стъклени бутилки, дърпаше ме за косата, и ме буташе и тласкаше към земята“, изповяда се още Амбър.

Самият Деп отрича да е проявявал насилие към нея. Напротив – по негови думи, бившата му го е удряла и тормозила.

Припомняме, че в началото на годината се появи скандална кореспонденция между холивудския ас и колегата му Пол Бетани, която датира от 2013-2014 г. „Нека я удавим, преди да я изгорим! И тогава ще имам овъглен труп, за да се уверя, че е мъртва“, предлага Джони на приятеля си. Тогава това не бе прието за сериозно доказателство.

Междувременно феновете на Деп у нас останаха разочаровани от факта, че той няма да посети България тази година. Причината – рок съставът The Hollywood Vampires, който трябваше да забие в столичната зала „Арена Армеец“ на 11 септември, отложи европейското си турне с 12 месеца. Очаква се Деп, Алис Купър и Джо Пери да отправят поздрав към родните меломаните на 1 септември.
NOVINI.BG

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!