На село ли е раснал? Джонсън вдигна крак върху масичка пред Макрон в Елисейския дворец

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
375

Поведението на британския премиер Борис Джонсън по време на посещението му при френския президент Еманюел Макрон в Елисейския дворец отново предизвика серия от гневни коментари, след като той вдигна крак върху масичката пред двамата по време на срещата.

На Джонсън може да му отне цял месец да предприеме първото си посещение в чужбина, но то не остана незабелязано, след като той вдигна крак върху мебелите в дома на Макрон, пише “Ройтерс” в текст, посветен от начало до край на изцепката.

Световната агенция отбелязва, че “Борис Джонсън никога не се е свенял да се прави на клоун през цялата си политическа кариера”, коментирайки шегичката му пред камерите и фотографите, отразяващи протоколното начало на двустранния диалог.

Макрон изглеждаше развеселен, пише още Ройтерс.

Във фейсбук страницата на медията обаче има стотици коментари, които не намират нищо смешно в поведението на наследника на Тереза Мей.

“Майка му би трябвало да се срамува много”, “Този човек във хамбар ли е раснал”, “Ама, той наистина ли е британец и е учил в Итън”, са някои от коментарите на хора от цял свят.

А някои американци злорадстват, че на Албиона са се натресли по същия начин както те с Доналд Тръмп.
offnews.bg

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!