Кралският биограф: Всички бяха мили към Меган

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
120

За никого не е тайна, че Меган Маркъл и принц Хари напуснаха кралското семейство. Те изоставиха задълженията си към него през март тази година. Решението им към този момент изглежда окончателно. Според експерти постъпката им е продиктувана от факта, че медиите и обществото нe приеха херцогинята на Съсекс. В същото време те смятат, че кралското семейство не е застанало достатъчно категорично зад нея.

 

Кралският биограф обаче разкри нещо шокиращо за времето, в което Меган все още беше част от роялите на Великобритания. Тайната е свързана именно с кралица Елизабет Втора и накара много хора да онемеят. Оказва се, че Елизабет Втора се е опитвала да направи какво ли не, за да запази Меган в семейството. Тя дори я харесва много повече от Кейт Мидълтън, защото й позволява много повече привилегии.

Невероятно, но факт! Кралският биограф Колин Кембъл твърди, че Елизабет Втора, принц Чарлз и другите членове на семейството всячески са се опитвали да направят така, че Маркъл да се почувства като у дома си. „Трябва да ви кажа, че това семейство наистина се опита да направи всичко възможно, за да накара Меган да се чувства като у дома си. Такива старания не са полагани никога за никого.“ Кембъл припомня, че всъщност Меган бе поканена в кралското семейство за Коледа още през 2017 г. Тогава тя все още не бе официален член на фамилията. Това се случва за първи път в историята. Освен това бившата актриса придружи кралицата на първото си събитие по-малко от месец след сватбата си.

Кралският биограф припомня, че херцогинята на Съсекс си позволи да игнорира и престъпи много от протоколните правила, които другите членове на семейството винаги са спазвали. Въпреки това кралицата никога не се разгневи, а винаги е подкрепяла съпругата на принц Хари. Кембъл разкрива, че Елизабет Втора никога не е разрешавала подобни волности на други членове на фамилията, пише jenata.blitz.bg.
standartnews.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!