Kоронясаха “Мис Лондон” 2020 с предпазен шлем

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
412

Победителката в конкурса за красота мис Лондон беше коронясана този уикенд, докато носеше защитна козирка.

 

Джесика Кан е на 25 години и работи в HR за Съвета на Ealing.

По-голямата част от конкурса се състоеше от визитки, заснети от самите участнички заедно, с прикачено към тях кратко видео с дефиле като от подиум но заснето от вкъщи.

Джесика, която работи като модел, официално спечели конкуренцията през пролетта, но вчера се проведе церемонията по коронясването ѝ след облекчаването на ограниченията за блокиране.

„Беше мило да се срещна с другите състезателки и да се проведе церемонията по коронясване в луксозния хотел„ Тадж 51 “- какво невероятно изживяване! Толкова съм благодарна и облекчена за падането на забраните, надявам се, че бавно се връщаме към “нормалния живот”, дори и да е с маска за лице! Надявам се да можем да останем предпазливи и безопасни “, каза тя на церемонията.

В личния си профил в Instagram след спечелването на титлата през май, Джесика написа: „Благодарна съм, че получих възможността да представя столицата на финалите на „Мис Англия“!

Източник и снимки: dailymail.co.uk

автор: СЛАВА

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!