Кобрата: Ще бия Джошуа насред Лондон!

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
119

“Ако той пак нещо завърти и се откаже, сме сложили ултиматум към IBF да му отнемат титлата”, призна българският боксьор

Снимка: БГНЕС
Най-добрият български боксьор даде интервю пред “dsport”, след като стана ясно, че датата 12 декември е окончателна за двубоя му срещу Антъни Джошуа в зала 02 в Лондон.

“Приемам новината за датата за мача с Антъни Джошуа супер след толкова отлагане. Предният път 2017 аз се контузих, сега пък той се контузи и пандемията от коронавирус. Сега вече има нова конкретна дата, надявам се да няма ново отлагане и нови измислици. Да се случи този мач и всичко да се реши на ринга. Аз съм готов, зареден съм с енергия и съм жаден да мачкам.

Мач за световната титла със сигурност ще има. Надявам се този път да е на 12 декември наистина. Всичко да е ок. Нито той да е контузен, нито аз. Всичко да се реализира и да го бия насред Лондон и да докажем българите каква сила имаме. Да докажа и на самите българи, че те имат сила”, заяви Пулев.
“Най-вероятно ще има публика, като наближи на хората ще им все по-интересно да дойдат да гледат. Ще видим – колкото има, толкова. С публика или без пак съм си аз. Естествено, ако има българска публика, ще направя максималното да ги зарадвам”, разкри българският боксьор.

“За мен не е тежка ситуацията с коронавируса. Знаете, че аз винаги всичко приемам с лекота. Всичко ме зарежда и ме пълни с щастие и енергия. Аз съм достатъчно търпелив, за да изчакам момента, в който да нанеса точния удар. Всичко е въпрос на гледна точка и мислене. България за мен е рая и всичко, което се случва тук, е райско. Човек трябва да живее във всеки един момент, всеки момент е дар от Бога. Оценявайте всичко и всичко ще ви се случи както трябва да бъде. Затова сега предстои мач за Световната титла. Ако той пак нещо завърти и се откаже сме сложили ултиматум към IBF да му отнемат титлата и да играя с Чарлс Мартин.

Ако боят не се случи отиваме на следващия противник. Той е световен шампион и трябва да го докаже. Не може постоянно да се върти, да се контузва, патерици – такива работи”, каза още Пулев.
fakti.bg

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!