Кметът на Лондон: Мога да бия Борис Джонсън в боксов мач

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
55

Садик Хан беше на посещение в залата на боксов клуб, за да научи как той помага на младежи от района, като им осигурява тренировки, подкрепа и напътствия

Снимка: БГНЕС/ЕРА

Кметът на Лондон се пошегува, че би могъл да победи Борис Джонсън в боксов мач, след като беше приканен да се изправи срещу бившия премиер по време на посещение в боксова зала, предаде Пи Ей Мидия/ДПА.

Садик Хан беше приканен да предизвика своя предшественик на среща с младежи в Илфорд в източната част на Лондон. “Бих могъл да го победя”, заяви Хан, предизвиквайки смях в залата. “Той [Джонсън] някога имаше бъдеще”, добави той.

Кметът беше на посещение в залата на боксов клуб, за да научи как той помага на младежи от района, като им осигурява тренировки, подкрепа и напътствия. Целта е да бъдат предоставени алтернативи на уязвими младежи. Хан нарече проекта “вдъхновяващ” и разкри как боксът му е помогнал да “трансформира” своя живот. “Треньорите ни показаха как можем да правим градивни неща, а боксът, както много други спортове, може да промени начина на живот на хората”, каза той.
fakti.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!