Килър Майк изведен с белезници от наградите Грами след спечелване на три статиетки

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
200

Рапърът Килър Майк беше изведен в белезници от наградите Грами, само няколко часа след като спечели три награди, според видео, публикувано от The Hollywood Reporter. Записът, направен в Crypto.com Arena в Лос Анджелис, показва как артистът от Атланта е задържан от полицията.

Във видеото се чува изненадан глас, който възклицава: “Наистина ли? Какво по дяволите?”

Последният албум на Килър Майк, “Майкъл”, спечели наградата за най-добър рап албум, докато неговата песен “Учените и инженерите” спечели и за най-добра рап песен, и за най-добро рап изпълнение. Приемайки своите Грамита, 48-годишният артист заяви: “Това е за всички хора, които мислят, че сте твърде стари, за да рапирате… ние поддържаме хип-хопа жив. Никога не спирайте да правите това, което правите,” добавяйки: “Не можете да ми кажете, че мечтите не се сбъдват.”

От полицейското управление на Лос Анджелис потвърдиха, че мъж е бил задържан след физическа алтеркация на мястото на събитието, но не разкриха неговата самоличност. “Малко след четири часа този следобед възрастен мъж беше задържан от полицията за физическа алтеркация, която се е случила вътре в Crypto.com Arena,” заяви говорител. “Той беше в белезници, премахнат от събитието и в момента е разпитван от властите.”

Говорителят добави, че самоличността на лицето ще бъде разкрита след като бъде официално арестувано и обвинено. Представители на Килър Майк все още не са коментирали инцидента.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!