Кенет Брана става Бо Джо в сериал

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
95

Кенет Брана ще се превъплъти в ролята на министър-председателя на Великобритания Борис Джонсън в сериала “Островът с призраците”, който ще бъде посветен на действието на властите по време на пандемията от Ковид-19, съобщи ТАСС.

Режисьор ще е Майкъл Уинтърботъм. Сериалът ще разказва за събитията от първата половина на миналата година – от откриването на първия заразен във Великобритания до приемането на самия Борис Джонсън в болница с коронавирус и раждането на сина му на 29 април. Автори на сценария ще са Уинтърботъм и Кирън Куърк. Повествованието ще се основава на разкази на хора, които работят в канцеларията на Джонсън, в министерството на здравеопазването и научно-консултативната група по извънредни ситуации, както и на истории на лекари и хора, работещи в домове за възрастни. Снимките на сериала ще започнат тази година, а премиерата се очаква да е през есента на 2022-а по телевизия Скай.

“Първата вълна на пандемията ще остане в паметта ни завинаги. Това беше време, когато цялата страна заедно започна да се бори с невидим враг. Това беше време, когато осъзнахме истинското значение на единството”, каза Уинтърботъм.

standartnews.com

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!