Дневен хороскоп 25/01/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
112

ОВЕН (21 март – 20 април)

Ако се забавите с вземането на важно решение в личния живот, ще изпаднете в депресия. Опитайте да се справите с този проблем сутринта, така че никой да не ви разсейва и поучава. Вероятността да се провалите в работата е очевидна. Не бъдете прекалено арогантни, в противен случай ще снизите авторитета си сред колегите. Бизнес проектите може да отложите за следващата година.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Невероятни хора, ще се появят във вашият живот. Много от тях, ще ви напомнят на някого от миналото, което е особено приятно. Емоции без край, душевни разговори, а в очите – лъчи на щастие. Отдавна не сте се чувствали толкова леко и безгрижно. Перспективите за развитието на финансовите въпроси, ще ви зарадва в края на деня. Ще се справите без външна помощ.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Не пречи да съберете мислите си и да пуснете в живота си всичко ново и светло. Спрете да тънете в рутина, тя не ви носи заряд от емоции и жизненост. Добра новина в личния живот, ще се превърне в определен двигател в работата. Всичко е взаимосвързано и води до успех и самочувствие. Пътуването в компания, ще бъде по-добро от самотното.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Очаква ви натоварен ден. Възможно е преместване, бизнес запознанства и творчески проекти. Мнозина дори ще променят мястото си на пребиваване и ще се заемат със съвсем нова дейност. Само не се опирайте на неща, които в бъдеще ще се превърнат в спънка за кариерата. Изчистете всички рискове незабавно, за да не се окажете на ръба на срива.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Днес просто трябва да се наслаждавате на живота. Понякога е полезно да се отдръпнете от работата. Всичко, хаотично и неочаквано, ще бъде истински подарък на съдбата. Бизнес пътуването, ще бъде от голяма полза за онези, които наскоро са започнали работа. Ще може да се докажете, което ще се хареса на вашите шефове. Следете за здравето си.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Реализирайте смело в живота, старите си мечти. Дори да са най-екстравагантните, това ще ви радва. За ваш собствен комфорт направете всичко възможно, да не съжалявате за нищо. Саможертвата в любовта е добро нещо, но трябва я използвате с мярка. Има вероятност да бъдете измамени, но не в интимен смисъл.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Очаква ви противоречив ден, но в него ще има ярки срещи и внезапни предложения. Дишайте по-дълбоко, за да контролирате състоянието. Ако си позволите повече, отколкото е нужно, ще имате проблеми. В романтичната връзка вероятността за конфликт е твърде голяма. Избраникът се е оказал толкова упорит, че искате да захвърлите всичко и избягате.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Ефектът след фризьор или козметик, ще бъде зашеметяващ. Не напразно, сте предложили на специалиста вашата версия на прическа, а той е послушал. Бизнесмените ги очаква добър ден, възможна е изгодна оферта за сътрудничество. Тези, които пътуват в чужбина, ще получат незабравими изживявания. Между другото и пари по-малко ще похарчат.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Мнозина ще искат от вас рецептата на успеха, но вие ще сте непреклонни. И правилно, сами доскоро я търсехте. Не се увличайте с алкохолни напитки, ако вечерта ви поканят на тържество или парти. Здравето вече не е същото, че да се състезавате с млади приятели. Полезно е да се обградите с красиви неща и положителни емоции.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Днес ще се местите толкова бързо от едно място на друго, че мнозина ще се объркат. Да, имате достатъчно енергия, но я пестете за добри дела. Общувайте само с приятели и близки роднини, това е лош ден за нови запознанства. Внимавайте за нервната система, която се е разстроила поради чест стрес и конфликти.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Днес във вас ще се прояви естетта и дизайнера. Към вас дори ще се обръщат за помощ, което ще ви застави да се гордеете. В любовта ще успеете да направите невъзможното, което ще очарова избраника. Не е препоръчително да оформяте документи за продажба или покупка на недвижими имоти. Възможни са множество препятствия, както и загуба на голяма сума пари.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Очаква ви ден, когато издръжливостта и търпението ще са най-важни. Не, няма да се налага да носите торби с цимент. Но ще имате много умствена работа, която ще ви измори повече от физическия труд. Добре е леко да промените стила си на обличане и да се разходите по магазините. Но не вземайте много пари със себе си, в противен случай ще похарчите всичко до стотинка.

astrostar.eu

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!