Излезе наяве премълчавана тайна за Меган и Хари

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
194

Херцогинята на Съсекс е очернила жестоко кралското семейство

Снимка Архив: EPA/БГНЕС
Откакто Меган Маркъл стана част от кралското семейство, скандалите покрай името ѝ и това на съпруга ѝ принц Хари, са просто ежедневие. Налице е и поредният, след като двамата бяха хванати в поредна лъжа.

Въпреки че двойката вече не е част от кралското семейство и избяга далеч от Великобритания, все още се шуми около имената на херцозите на Съсекс.

Двамата попадат в изключително трудна ситуация и бяха накарани да признаят, че са излъгали и то публично. Най-лошото е, че с деянието си чернят допълнително останалите членове на кралското семейство.

Става въпрос за издаването на скандалната книга “В търсене на свободата”. Тя описва живота на Меган и Хари – от първата им среща и завършва с напускането им на кралското семейство. Двойката, както всички знаят, бе описана по много благоприятен начин. Членовете на кралското семейство, начело с Елизабет II – точно обратното, по много негативен начин.

Снимка Архив: EPA/БГНЕС

Те бяха представени като потисници и истински мъчители на Меган, а това от своя страна доведе до голям скандал.

Според близки на двойката Хари и Меган са били много доволни от книгата, но решили да казват, че нямат нищо общо с това.

По време на дело, заведено от Маркъл срещу публикация в британски вестник, свързано с публикувано нейно писмо до баща ѝ, съпругата на принц Хари трябваше да признае, че се е съгласила да участва в създаването на книгата “В търсене на свободата”.

Херцогинята се решила на този ход, след като разбрала, че таблоидът, който съди, има доказателства, че именно тя е предоставила на авторите информацията, благодарение на която са написали книгата си. адвокатите на вестника мислели да използват тази информация, за да представят Меган като лъжкиня.

Тогава Маркъл реши да вземе преднина и да поеме удара, като се изложи. Според съдебните документи тя е признала, че взима участие при създаването на книгата.

В изявлението се казва, че тя и съпругът ѝ не са имали личен контакт с авторите, те просто са разказали всичко на приятели и са ги помолили да предадат информацията на издателите.

С други думи Меган признава, че е била информатор за създаването на книгата, която е насочена срещу семейството на кралица Елизабет II. За да не може обаче да бъде директно обвинена, тя просто дава информацията по приятели.

Меган е напълно виновна за атаката срещу кралското семейство. Според експерти това разкритие може тотално да развали отношенията между Меган и Хари и кралското семейство.
fakti.bg

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!