Издирва се 14-годишно момиче изчезнало в Ковънтри

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
361

Семейството на 14-годишно момиче от Ковънтри започна спешно търсене след нейното изчезване. Последно Париж Коул е видяна в центъра на града около 19:30 часа в петък, 8 март, облечена в училищната си униформа, състояща се от черно сако, бяла риза, лилава вратовръзка и черна пола с чорапогащник или черни панталони, без допълнителни дрехи.

Телефонът на Париж също изглежда е изключен, споделят от нейното семейство. Нейната баба, Су Ал Горбо, отправи апел във Facebook, изразявайки огромната загриженост на семейството и желанието им момичето да се върне безопасно у дома. Тя моли Париж, ако види съобщението, да се свърже, като уверява, че момичето не е в никаква опасност, но е важно да знаят, че е на сигурно място.

Полицията вече е включена в търсенето, като се преглеждат записи от видеонаблюдението за допълнителни улики за местонахождението на Париж. От полицията на Западен Мидландс призовават всеки, който има каквато и да е информация, да се обади на спешния номер 999, като посочи номер на досието PID: 437282.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!