Баща преби британец, който показа неприлични снимки на 9 годишната му дъщеря в Дисниленд

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
112

Британски турист бе пощаден от затвора във Франция, след като показа снимки на пениса си на младо момиче.

52-годишният мъж е бит от бащата на деветгодишната си жертва, когато показва снимки на телефона си в автобус до Дисниленд Париж.

Автобусът не е собственост или се управлява от Disney.

Британецът бил ударен по лицето толкова силно, че очилата му се счупили малко след като момичето разказало на баща си какво се е случило.

Когато полицията пристига на мястото на инцидента на 30 януари, открива че заподозреният британец се опитва да изтрие изображения от телефона си, съобщава MailOnline.

Полицията намира нещо, което вестник Le Parisien описа като „боклук“ в телефона му.

След ареста му специалисти претърсват хотелската му стая и проверяват  лаптопа и таблета на извършителя.

Първоначално туристът, който е непознат на британските власти, отрича да е извършил нещо неправомерно и заявява, че не е запознат със ситуацията.

Самозащитата на 52-годишният мъж се пропуква, след като специалисти установяват, че той редовно посещава сайт за натуризъм и признава, че е извършвал сексуални действия пред изображения на голи деца.

Дори тогава той настоява, че е показал само изображения на пениса си на момичето в опит да я накара да спре да го гледа втренчено.

Впоследствие той бива отведен в предварителен арест, докато чака процес в наказателния съд в Мо.

Британецът е обвинен в „разврат на непълнолетно лице под 15 години“ и посещение на сайтове със сексуално съдържание с непълнолетни.

Той бе осъден на четири години условна присъда и вписан в регистъра на извършителите на сексуални престъпления.

Наложена му е и забрана да извършва дейности с участието на непълнолетни.

В допълнение към това той беше осъден да плати 2000 евро на бащата на жертвата за „морални щети“ и 372 евро за материални щети.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!