Хари с последен ангажимент преди „Мегзит“

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
112

Принцът ще е домакин на планирано събитие преди „преходния период“

Снимка: БГНЕС
Въпреки „Мегзит“ принц Хари ще изпълни ангажимент на кралското семейство и се очаква да се появи като домакин на тегленето на жребия в Бъкингамския дворец за Световната купа на лигата по ръгби за следващата година.

Това ще бъде и неговият последно планиран ангажимент като принц преди да навлезе със семейството си в т.нар. „преходен период“, предаде Ройтерс.

Миналата седмица стана ясно, че херцогът на Съсекс и съпругата му Меган ще се оттеглят от служебните си задължения като членове на кралското семейство, с което събудиха недоумение както сред близките си, така и сред обществото.

След спешна среща в Сандрингам, принц Хари е договорил с близките си как точно ще става постепенното отделяне. През това време Меган замина за Канада, където се оказа, че е оставила сина си Арчи. Също така двамата обявиха, че искат да са финансово независими и намекнаха за нова благотворителна организация. Появиха се и новини, че Меган ще се завърне към актьорската професия и вече дори е сключила договор с Дисни за озвучаване.

След обявяване на „Мегзит“ принц Уилям и съпругата му Кейт се появиха на първия си официален ангажимент във видимо добро настроение, но медиите в Обединеното кралство не пропуснаха да отбележат, че Мидълтън изглежда отслабнала – явно от напрежение покрай случващото се.

Двойката посети Брадфорд, където бе гост на кметството и благотворителна организация, помагаща на местни хора в неравностойно положение, както и се запозна с нови градски проекти, насочени да помагат на семейства и бременни жени.

В същото време стана факт и първата публична поява на Меган Маркъл във Ванкувър с активистки от женския център „Даунтаун истсайд“, благотворителна организация в помощ на жени и деца в затруднение във Ванкувър.

По публикацията работи: Петя Славова
dnes.bg

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!