Хари и Уилям не се помириха дори и пред паметника на майка си

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
558

Принц Хари пристигна във Великобритания за церемонията по издигането на паметник на лейди Даяна

Снимка: БГНЕС/ EPA
36-годишният принц Хари пристигна в Лондон, за да присъства на тържествената церемония по издигането на паметник на принцеса Даяна. Откриването на мемориала е планирано за 1 юли, денят, когато тя щеше да навърши 60 години.

Драматичен полет до Великобритания преживя Хари, съобщи „Мирър”, цитиран от Стандарт. Принцът излетя от летището в Лос Анджелис. В момента, в който Хари вече е бил на летището, неизвестна кола е пробила периметровата ограда и е излязла право в пистите. Всички полети са били отменени за известно време, но самолетът на Хари успял да излети по график.

В крайна сметка, въпреки много писания в пресата за сдобряването на братята Хари и Уилям и най-вече на снахите Кейт и Меган, Хари кацна сам в Лондон. Меган останала в Щатите, за да гледа двете деца на двойката, едното от които се роди преди по-малко от месец.

Най-вероятно ще има промени и по церемонията по откриването на паметника на Даяна. Братята, принц Хари и принц Уилям, трябваше да изнесат обща реч, но тъй като сега са в обтегнати отношения, се съобщава, че дори по време на церемонията ще стоят отделно. Паметникът ще бъде инсталиран в двореца Кенсингтън, пише още британската преса.

Според санитарните разпоредби на правителството на Обединеното кралство Хари ще трябва да бъде изолиран за пет дни. След това той ще трябва да премине тест за COVID. След като получи отрицателен резултат от теста, принцът ще може да се измъкне от самоизолацията. Имайки предвид тези правила, Хари пристигна рано. Хари планира да се изолира във Frogmore Cottage , където е живял с Меган и сина им Арчи, преди да замине за САЩ. Сега имението е заето от принцеса Евгения със семейството си.

Между другото, именно Хари предложи Евгения да използва Frogmore Cottage. Това е голяма къща – след реконструкция в нея се появиха 10 спални, така че Хари ще има достатъчно място да се настани в нея със семейството на Евгения. Според санитарните стандарти къщата ще бъде разделена на две части, едната от които ще бъде заета от Хари.

Това няма да е първият път, когато херцогът отсяда при принцеса Евгения: през април Хари беше поставен под карантина в кралската резиденция преди погребението на дядо си принц Филип.
fakti.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!