Дневен хороскоп 29/01/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
101

ОВЕН (21 март – 20 април)

Днес ще бъдете прекалено уверени в собствените си сили и твърдо ще защитавате правата си. Но бъдете внимателни, някой от вашето обкръжение, може да даде рязък отпор. Търсете правата си, но само в тези случай когато наистина сте прави. Добри новини, ще повишат настроението ви, но не за дълго. Ако не се справите с всички текущи дела, са възможни опасни ситуации и загуби.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Днес бъдете по-малко упорити. Това не е ден, в който може да управлявате и контролирате другите хора. Няма да имате много време за лични дела. Предстои да решавате доста задачи, започнете от най-важните. Не избягвайте отговора, ако в процес на разговор с половинката се почувствате не прави.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Днес е полезно да отделите време и пари за себе си. Семейните въпроси ще почакат, но работата и финансовите дела, трябва да решите спешно. Възможни са малки разочарования, след разговор с приятели. Вие, както винаги, сте на собствената си вълна, но те … ви предизвикват към открита битка. Но това няма да е сериозно, така че не се разстройвайте много.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Чувствителността ви днес ще бъде толкова силна, че може да навреди на връзката с любимия човек. Преигравате малко, оставете на заден план ненужното изясняване на отношения. Съдбата ще се усмихне на необвързаните, възможно е красиво романтично запознанство. Не отлагайте нещата, за да не се обърне ситуацията срещу вас. Бъдете искрени.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Делене на собственост и пари, е това което ви очаква днес. Но ако всичко това е било частично планирано, тогава не се страхувайте. Все пак ще трябва по някакъв начин да разрешите тези проблеми и без конфликти няма да минете. Не забравяйте да се погрижите за здравето, занимавайте се със спорт, правете упражнения. Наблегнете на гърба, краката, закалете тялото и вземете превантивни мерки.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Днес ще бъдете организатор на много събития. Част от тях, ще са свързани със семейството, което ще е особено приятно. Няма да е възможно да избягате от финансовите проблеми, но се въздържайте от инвестиции. Това няма да доведе до разширяване на бюджета, а напротив, ще влоши ситуацията. Няма да успеете да предвидите състоянието на нещата в личния живот. Избраника, крие нещо от вас.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Замислеността и разсеяността, ще ви вкарат в задънена улица. Добре е, ако сте завършили повечето неотложни въпроси. Е, ако сте пропуснали нещо, тогава обвинявайте себе си. Да търсите виновни е късно, съберете се и вървете напред. Мнозина ще решат да се скрият, докато премине бурята. Но проблемите може да ви връхлетят в неочакван момент, бъдете наблюдателни и мили.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Добър ден за преодоляване на трудностите в професионалната сфера. Ако работите от дома, опитайте се да водите запис на всичко, което правите. Специално внимание отделете на документи, подписи и ценни книжа. Възможно е скючване на договор, който ще ви позволи да излезете от дълговете. Въпреки това, не пречи да потърсите помощ от близки роднини.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Очаква ви ден на пазаруване, парични постъпления и пътувания. Накратко, няма да се задържате за дълго на едно място. Но това дори е добре, движението е живот. Напрежение във връзката с някой от приятелите е неизбежно. Особено ако наскоро първи сте започнали спор на лична тема. Ще се помирите, но по-късно. Сега трябва сами да изградите мостове.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Днес ще се замислите – от колко време не сте се глезили с подаръци? И не само по отношение на материални вещи. Чувства, изненади, признания … Това ви липсва. През студената зима толкова много искате любов, а все още сте сами? Направете нещо спешно, вгледайте се отблизо във вашето обкръжение. Ако наблизо има интересен човек, поканете го на среща.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Ако е възможно, днес по-добре се откажете да шофирате. Дългите пътувания могат да бъдат особено опасни. Добре е да прекарате този ден у дома, в комфортна и спокойна обстановка. Нещо неочаквано може да се случи на финансовата сцена. От никъде не чакате пари, но те ще постъпят в банковата ви сметка. Все пак проверете, преводът може да е грешен.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Днес ще трябва да направите сами обобщение, на случилото се през този месец. Разбира се, приятелите и семейството ще участват, но пасивно. Помислете какво ще правите в бъдеще и всичките си задължения ли изпълнихте? В семейния живот е по-добре, да не взимате драстични решения. Да направите невъзможното няма да се получи, бъдете внимателни.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!