Дневен хороскоп 20/01/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
97

ОВЕН (21 март – 20 април)

Препоръчва се да направите кратка пауза, за да претеглите своите сили и възможности в работата. Хващате се за всичко наведнъж и резултатът е очевиден. Емоциите могат да бъдат вредни при общуването с приятели и семейство. Ако се чувствате изнервени, тогава е по-добре да останете сами. Следете за здравето си, пийте успокояващи чайове вечерта.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Ще имате усещане, че някой постоянно ви наблюдава. Само не изпадайте в параноя, в противен случай определено ще се побъркате. Възможно е нервната ви система и умът, да имат нужда от почивка. Оставете за малко задачите, отидете на брега на река. Тъжна новина, ще дойде отдалеч вечерта.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Ако нещо ви се струва твърде тежко, тогава не трябва да го приемате. Не сте супермен, пощадете себе си и здравето си. Финансовата ситуация няма да е от най-добрите. Няма да разбирате къде отиват парите. Седнете, пребройте и направете ревизия. Възможно е небрежното ви отношение към парите, да излезе на преден план. Бъдете по-икономични.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Днес на душата ви ще бъде слънчево и поетично. Отдавна не сте чувствали толкова добре, така че ще решавате по всякакъв начин да запазите това спокойствие и комфорт. Основното нещо е, да не влизате в спорове с другите. В противен случай, ще загубите баланс и ще си развалите деня. Следете за здравето си.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Водната стихия, ще ви привлича още от сутринта. Ще решите да се изкъпете, след това да пиете студени напитки и да се отправите някъде близо до вода. Основното е, че всичко това трябва да бъде в умереност, не се преохлаждайте. Пътуването по непознати маршрути, няма да бъде от полза. Може да загубите време и пари и да не получите удоволствие. Добър ден за посещение на козметичен салон и пазаруване.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Ако ясно разпределите делата през този ден, тогава ще може да си позволите много удоволствия. Забравете за небрежността и непланираните действия, така няма да спечелите благоразположението на съдбата. Семейният живот не е обременен с проблеми, затова организирайте съвместна ваканция с близките.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Посветете този ден само на себе си. Не е нужно да се товарите с проблемите на другите хора, дори и на най-обичаните. Не забравяйте, щателно да проверите финансовите си попълнения. Ако сте фундаментално недоволни от нещо, тогава потърсете нови възможности. Бизнесмените ще намерят, нов и успешен начин да привлекат партньори.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Цял ден ще трябва да почиствате купища документи и да решавате дела. Но това не може да се нарече напълно неприятно занимание. В процеса на тази работа, ще намерите нещо ценно и отдавна забравено. В личния живот, искате да се докажете пред любимия човек? Тогава го направете. Той трепетно очаква действия, а не обещания от вас. Новите контакти сведете до минимум.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Очаква ви прекрасен ден за спорт, активни игри и водни процедури. Не позволявайте на тялото и душата ви да мързелуват, тогава всичко ще се получи. За влюбените най-доброто „убежище“ от рутината са пътуванията. Нека е близко, но разнообразно и приятно.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Днес трябва да се държите спокойно и без излишни емоции. Може да съзерцавате, разсъждавате и дори да рисувате, ако имате склонност към изкуството. Ограничете приема на висококалорични храни. Веднага ще почувствате лекота в цялото тяло, което ще даде огромна енергия. За физически упражнения и ремонти, не е време повече почивайте.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Добър ден за участие в масови събития. Не сте заплашени по отношение на здравето, така че физическата активност, няма да навреди. Трябва постоянно да сте в движение, да демонстрирате талантите си и да водите бизнес разговори. Откажете се от вредните навици, поне за един ден. Прилив на енергия и положителна нагласа, ще помогнат в личния ви живот.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Ше искате да свършите работата, по-добре от всички други. Откъде идва такава амбиция? Възможна е „борба“ за по-висока позиция. Но преди да се втурнете в битката, направете разузнаване. Разберете точно за какво става въпрос. На роднините по-добре се обадeте и не се срещайте. Не са изключени спорове за общи финанси.

astrostar.eu

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!