Дневен хороскоп 08/01/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
117

ОВЕН (21 март – 20 април)

Трябва да следвате тактиката, която сте разработили още в началото на есента. Вече сте достигнали определено ниво в професията, така че не искайте прекалено. Не се увличайте от забавления и развлечения, само ще навредите на здравето си. Но със спорт е полезно да се занимавате, особено с волейбол и тенис.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Днес ви очаква не само успешен, но и истински късметлийски ден. Ще може да реализирате най-невъобразимите планове и амбициозни идеи. Във финансовата сфера, не се ограничавайте в покупките, ако наистина са полезни. В любовта е възможна романтична среща.

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Не трябва да се движите рязко, а систематично напред. Стъпките наляво или надясно, трябва да бъде внимателно обмислени. Ако се появят проблеми в любовната сфера, спешно трябва да ги решите. Не се страхувайте да бъдете откровени с любимия, това ще ви помогне да се опознаете по-добре. Успешно ще се развиват събития, насочени към развитие на бизнеса.

РАК (22 юни – 23 юли)

Не се препоръчва днес да планирате срещи с бизнес партньори, те едва ли ще бъдат успешни и емоционално спокойни. Но романтичните срещи, ще ви доставят много впечатления и изненади. В трудовите дела, е истински хаос, но ще трябва да се справите с тях. Времето може да повлияе негативно на вашето здраве, така че почивайте повече.

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Препоръчително е да се съсредоточите върху това, което преди ви е изглеждало незначително. Днес всичко ще се промени, затова, бъдете търпеливи и мъдри. Заобикалящите ви хора, могат да се отнасят към вас критично, но това не трябва да влияе на цялостния ход на вашата работа. Във финансите, заради собствената ви разточителност може да възникне кризисна ситуация.

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Очаква ви крупна сума пари, която ще “падне” на вашата сметка. Такова щастие не сте очаквали! Но в сферата на любовта, ще трябва да издържате смело, на всичко което внезапно се случва. Разговор с любимия ще доведе до такава джунгла, че от нея няма да излезете без мъдър съвет. Не обвинявайте себе си за това, което не сте направили.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Възстановете енергийните си запаси и се научете да се движите в ритъм. Работата и бизнесът днес, са по-важни от пасивното съзерцание на света. Не са изключени проблеми в битовата сфера, както и нервно напрежение и преумора. Може би ще трябва да се откажете от натоварения график?

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Трябва спешно да увеличите доходите си, а не да бързате да харчите натрупаните средства. Вероятно сте прекалили с покупките, започнали сте ремонт не в точното време или сте се забавлявали с приятели. Е сега, денят за разплащане дойде, ще трябва да претеглите всичко и да направите план за действие. В личния си живот, поемете отговорност за всичко, което се случва.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Обърнете внимание на климата в семейството. Ако станете по-меки, тогава всичко ще се промени към по-добро. Не са изключени стресови ситуации на работното място, но не трябва да поемате всичко върху себе си. Опитайте се, да се абстрахирате от това, което води до разрушителни процеси. В любовта, нещата ще станат още по-объркани, след разговор с любимия човек.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Днес ще имате много основателни причини, да не отидете на работа. Но нито една от тях, няма да помогне за промяна на хода на събитията. Все едно ще ви се обадят и дори принудят да се захванете с проектите. Не се опитвайте да влизате в спорове между роднини, нека сами се разберат. Е, ако ви поканят на гости, отидете без съмнение.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Препоръчително е сами да се справяте с проблемите и да контролирате събитията. Ако не искате нещо, не го правете. Толерантни трябва да станете във връзката с любимия, така ще се сближите повече. Ако кариерният растеж е жизненоважен, работете по-активно. Но и от пътуване, не трябва да се отказвате.

РИБИ (20 февруари – 20 март)

За да успеете в професията, трябва да направите нещо, което ще е полезно за работното ви място. Също много ще зависи от това, колко коректни и внимателни, ще бъдете в комуникацията с колегите. Минимални загуби се очакват във финансите, така че, пестенето няма да навреди. В любовта, ако някой наистина ви обича, няма да ви остави и за минута сами.
astrostar.eu

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!