Британец се напи и си смени името. Вече се казва Селин Дион

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
36

© Instagram
Едва ли има човек, който поне веднъж да не е прекалявал с алкохола. Не са малко и онези, които могат да се “похвалят” с безпаметни запои, за които не си спомнят почти нищо и се налага да възстановяват случилото се по разкази на приятели и познати.

30-годишният британец Томас Дод обаче отива доста по-далеч.

Докато гледа концерт на Селин Дион в YouTube той решава, че е много добра идея да похарчи 89 паунда (около 100 евро), за да вземе официално името на канадската поп звезда, пише Metro.

Той взел решението импулсивно, след като бил порядъчно почерпен и няколко часа по-късно съвсем забравил за него, но на следващата сутрин пред вратата му пристигнали официалните документи, изпратени от местната общинска служба.

Томас, който работи като мениджър в ресторант, но в момента е безработен заради пандемията, признава, че е голям почитател на Селин Дион. Налудничавата идея да се прекръсти с нейното име му дошла, докато гледал нейно изпълнение в Лас Вегас.

“Трябваше да гледам концерта ѝ в Лас Вегас, но не успях, заради COVID-19. Така че се задоволявам с това да я гледам онлайн. Спомням си, че гледах едно от нейните изпълнения в Лас Вегас, но за съжаление с това се изчерпват всичките ми спомени от онази вечер”, признава Томас.

Когато на следващия ден се прибрал от центъра за извършване на PCR-тестове за COVID-19, където работи по програма за временна заетост, той открил пощенски плик на входната си врата.

В тях била цялата документация, необходима за поисканата от него промяна в личните данни и по-конкретно прекръстването от Томас Дод на Селин Дион.
“Първоначално си помислих, че не може да е истина, обаче си изглеждаха съвсем истински. Просто не си спомням да съм попълвал подобна заявка. Но като знам колко голям неин почитател съм, най-вероятно съм сметнал идеята за прекрасна”, разсъждава 30-годишният меломан.

Майка му обаче не смята така и въобще не приела радушно новината.

“Казах ѝ, че можеше да е по-зле и да се казвам Борис Джонсън, например. Добре че и той не изнася концерти в YouTube. Сестра ми смята, че случката е много забавна. Едва не се задави със сандвича си, като ѝ казах”, разказва Дод.

Той обаче се притеснява как колегите му и най-вече шефовете му ще приемат новината, че вече трябва да се обръщат към него като Селин Дион. Той обаче няма намерение да се отказва от предприетата стъпка и дори се надява, че с новото си име ще може да се добере до някоя от ВИП ложите на концертите на истинската Селин Дион и дори да се срещне лично с нея.

“Съжалявам единствено за това, че няма как да се сдобия с гласа ѝ или с банковата ѝ сметка”, шегува се британецът.
profit.bg

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!