Бивша звезда на Love Island се призна за виновна по обвинения за участие в наркотрафик на стойност 53 милиона паунда

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
52

Магдалена Садло, която участва в полската версия на риалити сериала през 2021 г., се изправи пред съда в Карлайл и призна, че е участвала в трафик на кокаин в периода от март 2022 до май миналата година. Тя беше арестувана на летище Хийтроу след полет от Дубай като част от разследване, наречено Операция Матрикс.

Съдът чу, че огромни количества кокаин са били внасяни в Обединеното кралство и разпространявани из страната от организирана престъпна група. През март тази година девет мъже бяха осъдени на общо над 106 години затвор за участието си в схемата.

Прокурор Тим Евънс сравни организацията на наркотрафика с тази на Amazon. Планът се провали след конфискация на 1 кг кокаин в Лейк Дистрикт.

Садло, която преди е била регистрирана в Ингълтън, Бракнел, Беркшир, остава в ареста до присъдата си през октомври.

Според LinkedIn профила ѝ, преди да се появи в риалити шоуто, Садло е работила в продажби и е съосновала компания за луксозни яхти в Дубай в началото на тази година. По време на участието си в Love Island тя беше в Casa Amour, опитвайки се да привлече мъжете от партньорките им, но скоро след това беше изгонена.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!