Вълна от нападения с нож в Лондон: един загинал и осем ранени

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
136

През последните шест дни осем мъже бяха намушкани в Лондон, като един от тях почина, което доведе до разследване на убийство. Престъпността с ножове е нараснала с 20% между 2022 и 2023 г.

В Хейс, Западен Лондон, четирима мъже бяха намушкани между 3 и 8 юли. Полицията издирва един мъж във връзка с тези нападения и е публикувала снимка с призив за помощ от обществеността.

  • На 3 юли на Glencoe Road мъж на около 35 години нападна 42-годишен мъж, причинявайки рани на ухото му.
  • На 7 юли на същата улица, около 10 сутринта, мъж с нож и бели ръкавици атакува 41-годишен мъж, причинявайки множество рани по лицето и шията.
  • Същия ден, около 10 вечерта, на Friar Road, мъж с тъмни дрехи нападна 57-годишен мъж, ранявайки го по лицето.
  • На 8 юли, около 3 сутринта, 47-годишен мъж беше нападнат на Yeading Lane от мъж с черни дрехи и пухено яке, причинявайки наранявания на окото му.

Разследването се води от инспектор Гарт Хол, който призовава обществеността за съдействие.

На 6 юли, 33-годишен мъж беше намушкан до смърт в Walthamstow, Източен Лондон. Полицията започна разследване на убийство, но все още няма арестувани. Свидетели съобщават, че нападателят е избягал от мястото на инцидента. Местните власти призовават за всякаква информация, която може да помогне в разследването.

На 8 юли двама души бяха ранени в бой с мачете на Cockfosters Parade, Северен Лондон. Полицията все още разследва инцидента и няма арестувани.

На 7 юли, мъж беше намушкан на Clapham Common, Южен Лондон. Петима души бяха арестувани във връзка с нападението. Раните на пострадалия не са животозастрашаващи.

Обществеността е призована да предостави информация, свързана с тези инциденти, на полицията или анонимно на Crimestoppers.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!