Без синя кръв на сватбата на Хари и Меган – може!

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
195

2 640 е брой на гостите, от които 1 200 души ще са обикновени хора

Снимка: Rеuters

Принц Хари и американската актриса Меган Маркъл ще поканят над 2 500 души да участват в тържествата в деня на сватбата им, съобщава “Ройтерс”.

Сватбата им ще бъде на 19 май в Уиндзорския замък и ще бъде следена с особено внимание от хора от различни краища на света.
“Принц Хари и госпожица Меган Маркъл ще поканят за деня на сватбата си в Уиндзорския замък 2 640 души, които ще наблюдават пристигането на булката и младоженеца, техните гости и преминаването на процесията с каретата, щом тя тръгне от двореца”, пише в съобщение на двореца Кенсингтън.

Сред гостите ще бъдат представители на благотворителни организации, свързани с двойката, ученици от местни училища и членове на местната общност, предава БТА.

Предварително избрани 1 200 души от Великобритания с различни биографични данни и на различна възраст също ще присъстват на тържеството.

“Принц Хари и госпожица Меган Маркъл казаха, че искат сватбения им ден да бъде така организиран, че представителите на широката общественост да се чувстват част от празненствата”, пише още в съобщението.По публикацията работи: Надежда Йосифова

dnes.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!