8 факта за Мелания Тръмп

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
174

За първата дама на САЩ не знаем много
Снимка: Reuters
Доналд Тръмп от дълги години е публична фигура и за него знаем много. Може би повече, отколкото би ни се искало.
Можем да говорим за външния му вид и за възгледите му с часове. Когато обаче става дума за неговата съпруга – Мелания Тръмп, информацията е далеч по-скромна.
Повечето хора не знаят много за нея, а мнозина я виждат като трофейна съпруга. Дали обаче това наистина е така? Предлагаме ви някои любопитни факти за настоящата първа дама на САЩ.
1. Тя е родена и израснала в Словения и благодарение на кариерата си като модел, пътува много
(предимно в Европа), преди да стане гражданин на САЩ през 2006 г.
2. Мелания е с 24 години по-млада от съпруга си Доналд Тръмп и е третата му съпруга.
3. Тя е единствената първа дама, която е била модел на бельо в миналото си. Мелания обаче не започва своята кариера като модел за бельо, всъщност изявите ? стартират, когато е на 5-годишна възраст.
4. Тя също така е и единствената първа дама, чийто майчин език не е английски.
5. Мелания и Доналд Тръмп се срещат на парти през 1998 г. и отначало тя отказва да му даде номера си. Вероятно защото е била с друг или може би не го е харесала от пръв поглед. Тя обаче поискала неговия номер и му позвънила няколко дни по-късно.
6. Въпреки че английският не е майчиният ѝ език, Мелания говори 5 езика: словенски, английски, немски, сръбски и френски.
7. Мелания е не просто красива, тя е и успешна бизнесдама. Учила е архитектура и дизайн в университета на Любляна в Словения. Тези нейни познания се оказват полезни в работата по нейната колекция бижута през 2010 г.
8. Тя има голямо сърце и подкрепя множество благотворителни каузи и организации.
tialoto.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!