Трагедия в Бристол: Арест след откриването на телата на три деца

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
717

В Бристол е арестувана 42-годишна жена след откриването на телата на три деца в семейна къща в предградието. Децата, на възраст от девет месеца до седем години, са братя и сестри, потвърди полицията на Авон и Съмърсет. Жената, задържана под подозрение за убийство, е получила наранявания, но те не застрашават живота ѝ. Тя е настанена в болница, но остава под полицейска охрана.

Въпреки че формалната идентификация на децата все още не е извършена, полицията вярва, че става въпрос за Фарес Баш на седем години, Джури Баш на три години и деветмесечния Мохамед Баш. Полицията описва случая като изключително чувствителен и сложен, като предполага, че установяването на причината за смъртта на децата може да отнеме време.

Инцидентът е разглеждан като изолиран, без да се смята за продължаващ риск за общността. На мястото на инцидента, инспектор Викс Хейуърд-Мелен от полицията изрази своите съболезнования, като описа случая като “ужасна и дълбоко потресаваща трагедия”. Полицията е извикана от гражданин, загрижен за благополучието на семейството, като на място са открити трите деца, чиито животи не могат да бъдат спасени.

Следствието продължава като сложно и обстойно разследване, като Независимата служба за надзор на полицейската дейност е уведомена за инцидента поради предишен контакт с полицията. Общността реагира с подкрепа, като местни църкви и общностни центрове са отворени за подкрепа и молитва.

Салва Башар, работеща в Националната здравна система, описва децата като “най-красивите души”, а най-големият брат като изключително интелигентно и любезно дете. Трагедията оставя дълбок отпечатък в общността, като мнозина изразяват своята скръб и неразбиране от случилото се.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!