Българско празненство в Лондон: Deep Zone Project и Дичо от Д2 заедно с Lady B и DJ Dian Solo отбелязват Свети Валентин и Трифон Зарезан в Selby Centre

1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
0
97

В Лондон българската общност се събира за уникално съчетание на празници – Свети Валентин, денят на любовта, и Трифон Зарезан, празника на виното.

 

Това събитие обещава да съчетае традициите и радостите от българската култура с международния дух на Лондон. Участие ще вземат известни български изпълнители като Deep Zone Project, Дичо от група Д2, Lady B и DJ Dian Solo, които ще се погрижат за музикалната програма през вечерта.

 

Празненството ще се проведе в Grand Selby Marquee, където гостите ще могат да се насладят на ретро чар и романтика, поднесени с най-големите български и световни хитове. Организаторите обещават “най-епичното, интелигентно и прекрасно българско събитие на планетата”, като приканват всички, независимо от възрастта, да се присъединят към празненствата.

 

 

Дата на събитието е 10 февруари 2024 г., а билетите вече са в продажба онлайн. Освен музикалното изживяване, на място ще бъдат предложени вкусна храна, освежаващи напитки и огромен дансинг за всички гости. Събитието обещава да бъде вечер, изпълнена с емоции, незабравими моменти и разбира се, невероятна музика, като по този начин създава идеалната среда за празнуване на любовта и живота.

 

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!