„Българки, чакам ви“: Джерард Бътлър отново в София

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
132

Снимка: Getty
Очаква се Джерард Бътлър да пристигне в България за снимките на нов филм.

Това ще бъде ново заглавие от поредицата „Код“ – “Night Has Fallen”, която идва след участието на актьора в „Код: Олимп“, „Код: Лондон“ и „Код: Ангелът“.
От студията на „Ню Бояна“ потвърждават новината, а редица медии съобщават и за обръщението на актьора към женската половина в България. Според твърденията „в интервю с чуждестранната преса“ 51-годишният шотландец е казал:

„Българки, сам съм! Чакам ви.“

Не че не ни се иска да го вярваме, но ние, българките, не се лъжем току-така…имаме нужда да видим цялото интервю и узнаем коя е медията, за да сме сигурни в тези думи! Ако мислим не като редактори обаче, трябва да отбележим, че Бътлър неведнъж е забелязван по столичните улици и заведения, така че той едва ли има намерение да страни от нашенките.

От Vbox7 припомнят, че актьорът последно се раздели с Морган Браун – интериорен дизайнер и инвеститор на недвижими имоти, с която имаха 7-годишна връзка. Наскоро Бътлър е бил забелязан с мистериозна жена, а само няколко дни по-късно се озовава в Мексико на почивка с друга.

Ако решим да вярваме на думите му към жените у нас, то можем и да се надяваме, че след като вече осинови куче от България, актьорът може да си тръгне и с нова любов…и за предпочитане, тя да бъде за дълго. Момичета, вие сте!
edna.bg

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!