Българинът, който вечеря с Мадона

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
188

Неговата футболна кариера не се развива като тази на Димитър Бербатов или Кристиано Роналдо. В началото поне Красимир Цанков мечтае да бъде като най-големите имена в най-популярния спорт.

И заминава за Англия, за да покорява върхове. Но вместо на стадиона на “Челси” – “Стамфорд Бридж”, Красимир се озовава пред тоалетните на лъскав лондонски хотел, които се нуждаят от почистване, предава NOVA.

Младокът не се отчайва и започва да върши съвестно работата си и скоро се издига в йерархията на хотелския персонал. Точно тогава се намесва съдбата, която разкрива на българина модната сцена.
„С един приятел пиехме кафе, когато към мен се приближи някаква жена и ме похвали. Каза, че изглеждам добре и бих могъл да се занимавам с мода. Дори обеща да ме покани на пробни снимки.

Тогава нищо не се случи, но скоро отново имах същия разговор и отново получих предложение. Казах си: „Щом всички те убеждават, че ставаш за тази работа, може да се пробваш”. Е, пробвах се и стана”, разказва Красимир.

Така той заминава за САЩ, където осъществява истинския пробив. В страната на неограничените възможности той снима за най-престижните модни марки и се движи в елитна компания.

Много скоро след пристигането ми някак си се озовах в дома на Мадона. Мой приятел познаваше поп иконата и ме заведе на вечеря у тях. Беше незабравимо преживяване, а Мадона се държа съвсем нормално и приятелски”, спомня си Красимир.
dariknews.bg

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!