Албански престъпни групи открито се хвалят с канабис ферми в Лондон, като показват тяхното местоположение на карта(видео)

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
123

Албански престъпни групи в Обединеното кралство публикуват открито видеа в социалните медии на канабис ферми, твърдейки, че се намират в Лондон и други градове във Великобритания.

Нова карта показва, че може да живеете до такава ферма. Изследване на вестник “Express” разкрива, че доставчиците на канабис се опитват да привлекат албанци да се преместят във Великобритания и да работят в тези ферми, като им обещават доходи между 5,000 и 6,000 паунда месечно. Различни клипове в социалните медии показват големи количества канабис и дори оръжие между растенията. Греъм Уетон, бивш служител в метрополитената полиция, коментира, че проблемът с канабис фермите в страната нараства значително и че полицията едва се справя с контрола над нарастващия брой ферми.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!