Актьорът от “Peaky Blinders” – Пол Андерсън глобен за притежание на наркотици

1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
0
61

Актьорът, изиграл Артър Шелби, открит с крек кокаин, амфетамини и рецептурни лекарства на Боксинг ден.

 

Пол Андерсън от “Peaky Blinders” е глобен за притежание на наркотици, включително крек кокаин, след като бил хванат с това и други вещества на Боксинг ден.

Андерсън, който играе ролята на Артър Шелби в сериала – братът, който прибягва до употреба на наркотици – казал чрез адвоката си, че понякога влиза в образ, за да зарадва феновете, които го разпознават.

48-годишният актьор се явил в съда на магистратите в Хайбъри Корнър в четвъртък, обвинен в притежание на кокаин клас А, както и амфетамини клас Б и две вещества клас С по рецепта. Той се признал за виновен по всички четири обвинения и бил глобен общо 1,345 паунда.

Според доклада Андерсън говорил само, за да направи своите признания и да потвърди самоличността и адреса си в северозападен Лондон. Прокурорът Кевин Кендридж твърдял, че Андерсън бил хванат с веществата на Боксинг ден. Daily Mail съобщил, че полицията била повикана в кръчма близо до дома му от мениджъра, който бил информиран, че от инвалидната тоалетна идват изпарения от крек кокаин, след като Андерсън я напуснал.

В защита адвокатът на Андерсън казал на съда: “Ще разпознаете подсъдимия от много интензивната роля, която е изиграл в “Peaky Blinders”. Той често е разпознаван и прави всичко възможно, за да зарадва феновете на шоуто, като влиза в образ.

“Той бил разпознат на този Боксинг ден и се опитал да се държи в духа на образа за тези хора. И заради начина си на живот хората често му предлагат стимуланти.” Неговият адвокат казал, че Андерсън не е пушил крек кокаин, но добавил: “Той се оказал в нелепа ситуация и трябвало да има силата да откаже.”

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!