Адвокатът на обезобразеното 18-годишно момиче: Трябва да се разследва опит за убийство

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
266

В случая с нападението над 18-годишното момиче с 400 шева трябва да се разследва опит за убийство. Това каза пред bTV адвокатът на момичето и неговото семейство Димитър Киров.

Раните са близо да важни органи. Кръвозагубата е голяма, а можеше да е фатална, уточни адвокатът.

Той все още не се е срещал лично с пострадалото момиче, защото то се е затворило в себе си и трудно говори с други хора.

„Раните са само видимата част. От една психиатрична оценка, която получих вчера, се вижда, че психическото състояние на момичето е не по-малко тежко от раните по тялото. Тя е изправена пред състояние „загуба на идентичността“, каза адвокатът.

И той потвърждава общото впечатление за опит за прикриване на информация при това тежко престъпление.

„Няколко прокурори и съдии, които са на достатъчно силни позиции, пречат на огромната част изключително високи професионалисти и честни хора, които работят в съда и прокуратурата. Създава се един фон, в който безнаказаността е общо усещане за всеки, който е склонен да извърши престъпление. Сякаш не сме член на ЕС“, коментира в тази връзка Димитър Киров.
skandal.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!