3-годишно момиче е било изнасилено и убито, след като майка й го е продала за наркотици на стойност £10

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
406

Смразяващи кадри са уловили момента, в който тригодишно момиченце е отведено през нощта, за да бъде изнасилено и убито, след като майка му го е продала за наркотици.

Твърди се, че Аурелия Салинас е позволила на гаджето си дилър на наркотици да отнеме дъщеря й Луз Майда в замяна на кокаин на стойност £10.

Детето никога повече не е видяно.

Малкият й труп бил открит увит в риза върху легло в изоставена къща на 22 април в Педро Хуан Кабальеро, Парагвай.

Луз Майда, на 3 години е отведена през нощта, след като майка й я размения за крек кокаин (Снимка: Newsflash)
Смущаващи кадри от камери за видеонаблюдение показват как Луз се опитва да избяга от лапите на похитителя си, докато той я отвежда от дома й.

Твърди се, че той е „купил“ момичето от майка й само за 30 парчета крек кокаин.

Докато той я отнася, дилърът – който не е назован – може да бъде видян да държи Luz в едната си ръка и очевидно я удря с другата, за да я спре да се извива.

Съобщава се, че разгневени местни жители са се опитали да линчуват Салинас, докато тя е била арестувана, след като е признала пред полицията за участието си в убийството на дъщеря си.

По-късно нейният приятел признал за убийството, според местни медии.

Салинас първо казва на полицията, че Луз е изчезнала, докато тя спяла, но призна, че е продала дъщеря си за наркотици, след като полицията откри записа от камерите за видеонаблюдение.

И Салинас, и нейният приятел бяха арестувани след самопризнанието, заедно със 17-годишен, за когото се предполага, че също е замесен.
Според полицията Салинас е бил под въздействието на наркотици и изглеждала безгрижна, докато полицията издирвала момичето.

Повече от 300 местни жители присъстваха на погребението на Луз, а някои съседи по-късно изгорят къщата, където е намерено тялото й.

Според разследващите в семейството на Салинас са се случвали „множество трагични събития“, като тя има още седем деца, включително 12-годишно момиче, което, според твърденията, е било сексуално малтретирано от 30-годишен мъж с нейното знание и съгласие.

В момента се води разследване и по двата случая.

***

Как да сигнализирам за дейност, свързана с наркотици, в Обединеното кралство? На телефон: 0800 555 111

Ако желаете да подадете сигнал за дейност, свързана с наркотици, без да разкривате самоличността си, можете да се свържете с Crimestoppers. Те ще ви зададат въпроси относно престъплението, без да искат информация за вас. Ако се притеснявате, че телефонното ви обаждане може да бъде проследено, наберете 141 преди 0800 555 111 – това ще скрие телефонния ви номер.

metro.co.uk

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!