McDonald’s става WcDonald’s: Обръщане на лого и аниме иновации в нова глобална кампания

1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
0
185

McDonald’s предприема неочаквана стъпка, като обръща своето знаменито лого М в W, вдъхновено от измислената верига WcDonald’s, популярна в анимационни сериали и филми. Тази промяна е част от нова кампания, която цели да привлече феновете на аниме и манга.

Освен промяната в логото, McDonald’s ще актуализира и опаковките си с дизайни, вдъхновени от манга, и ще пусне серия от кратки анимационни видеоклипове. Веригата също така въвежда нов сос – ограничено издание на WcDonald’s сос с вкус на пикантен чили, който се описва като идеален за McNuggets и вдъхновен от „смелия, динамичен дух“ на анимационните герои.

Стартът на кампанията е насрочен за 26 февруари в САЩ и се очаква да бъде разгърната в още 30 световни пазара. Въпреки това, все още не е потвърдено кои точно локации ще участват, и дали Великобритания ще бъде сред тях.

В Лос Анджелис, McDonald’s ще предложи на своите посетители уникално имерсивно преживяване, като преобрази един от своите ресторанти в реален WcDonald’s. Това ще се случи на 9 и 10 март чрез 360-градусово проекционно картографиране и имерсивни проекции върху масите.

Реакциите в социалните медии са разнообразни, като някои фенове са въодушевени от идеята за WcDonald’s, докато други остават объркани от новата концепция. Въпреки това, McDonald’s продължава да изненадва с нови идеи и партньорства, като например сътрудничеството си с Nails.INC във Великобритания, предлагайки лакове за нокти в стил Maccies.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!