ВИДЕО с принц Уилям предизвика голям скандал на Острова

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
369

От двореца искат видеото да бъде свалено от интернет, защото нарушава личното спокойствие на членовете от кралското семейство

Във Великобритания гръмна голям скандал. В основата му е големият внук на кралица Елизабет II – принц Уилям.

Появи се видео, в което той се кара с фотограф. Кадрите са заснети пред дома на херцозите на Кеймбридж в Анмер Хол в Сандрингам.

Заради скандалните кадри се наложи от двореца Кенсингтън да излязат с официална позиция, пише jenata.blitz.bg.

Всичко се е случило докато принц Уилям карал колело пред дома си. Виждайки фотографа той му прави забележка, че тормози семейството му. От двореца са категорични, че това е нарушение на личния живот на семейството.

Освен това служителите на кралското семейство са поискали видеото да бъде премахнато от интернет пространството. Съобщава се, че кралските помощници работят за премахването на видеоклипа от всички онлайн платформи.

Видеото е заснето през януари 2021 г., но се появи онлайн едва тази седмица и веднага стана популярно.

Във видеото принц Уилям казва на човека зад камерата: „Ти ни чакаше тук“.

Извън екрана Кейт Мидълтън също може да се чуе да казва: „Излязохме на разходка с колело с нашите деца, видяхме те в нашата къща“.

Тогава принц Уилям избухва в гневен монолог:

„Как смееш да се държиш така? Виж какво правиш с нашите деца? Как смееш? Да се разхождаш тук и да търсиш нас и децата ни?

Ти си скандален, отвратителен си. Как смееш да се държиш така? Вие сте много наясно с това, което правите. Защо си тук?“.

Преди да тръгне, херцогът на Кеймбридж каза на фотографа: „Благодаря, че ни развали деня… Мислех, че вече сте се научили“.

Във видеото човекът, който е записал кадрите, отрече да е извършил неправомерни действия.

@royaldisclosure

Get him William #paparazzi #princewilliam #confronting #duchessofcambridge #privacy #fyp #royalfamily #foryoupage

♬ original sound – Royal Disclosure

Трите деца на двойката, принц Джордж, осем, принцеса Шарлот, на седем и принц Луи, на четири, не се виждат във видеото, но очевидно са присъствали на инцидента, става ясно от реакцията на принца. Начинът, по който той реагира, се обяснява с горчивия опит, който семейството му има. Като ученик той постоянно става свидетел как папараците дебнат майка му принцеса Даяна. В крайна сметка едно такова преследване завършва трагично – Даяна загина в автомобилна катастрофа, криейки се от репортери.

Принц Уилям прекара години в усъвършенстване на отношенията си с пресата. Той показва малък брой снимки на децата си всяка година в знак на признание за бъдещата им обществена роля, но настоява за пълна конфиденциалност в същото време.

Британските медии също не публикуват снимки или видеоклипове на кралското семейство, заснети в подобни неформални ситуации.

Принц Уилям по-рано предупреждаваше за опасностите от социалните медии и нежеланието на техните лидери да се справят с редица проблеми, засягащи потребителите.

„Много съм загрижен, че по всички въпроси, с които се сблъскват – фалшиви новини, екстремизъм, поляризация, реч на омразата, тролинг, психично здраве, неприкосновеност на личния живот и тормоз – изглежда, че нашите технологични лидери изостават“, каза той през 2018 г.

fakti.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!