Узряването на един народ

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
2168

Емил Русанов

Скъпи сънародници в България и чужбина,

На прага на Новата 2019-та година е време да си направим една равносметка за това какво се случи с нас през отминаващата 2018-та.
Наред с ежедневната борба за насъщния ще запомним тази година с началото на борбата срещу мафиотското управление на страната ни, чието начало отбелязахме заедно с първия български независим народен протест за оставка и съд на мафиотското управление на 16-ти септември в София.


Преди това будни българи от чужбина организираха серия от протести пред посолствата ни по света, искайки нищо друго освен оставка и съд на управляващата мафия, превзела страната ни през последните близо 30 години.


Протестът на 16-ти септември бе ясен знак за началото на пробуждането на един народ, решил да пребори грабителите, да раздаде правосъдие и да поеме съдбата си в свой ръце.
Заговори се за пряка демокрация, референдуми и края на партиийния модел на управление. Това явление не бе изолиран случай в Европа. Няколко месеца след това протестиращите „жълти жилетки“ във Франция поискаха същото.


Последваха и няколко български протеста пред Европейската Комисия и Европарламента в Брюксел. Исканията отново бяха едни и същи – оставка на упрвляващата в България мафия, съд за виновниците и смяна модела на управлвние – чрез референдуми.


Връчена бе петиция на президента Радев в Лондон пред националните медии-подлоги, услужливо крепящи властта, нападайки всеки дръзнал да и се противопостави. Същата петиция бе внесена и в Европейската Комисия в Брюксел и докато от там ни бе изпратен отговор, макар и незадоволителен, мълчанието от Президентската институция продължава и до днес.


Българи в България и чужбина намериха общ език и се обединиха за масирана атака към организираната престъпна група, превзела страната ни.
Свидетели сме как от 1989г. до днес България е разграбвана и унищожавана от тази или онази партийна мафиотска групировка или коалиция от групировки, създадени от олигарси, местни феодали и дерибеи.
Най-накрая след толкова много чакане, овчедушие и апатия проблясна искрата на народния гняв. Защо чак сега?! Никой не може да отговори, но нека това бъде началото, истинско и бурно на всенародно обединение и съзряване на една нация, решила да вземе съдбата в собствените си ръце.
Какво предстои от тук нататък – национален референдум на българите в България и чужбина за пряко участие на народа в управлението. Подвобности можете да намери в сайта ни www.narodovlastie.bg.
Нека си пожелаем през Новата 2019-та здраве, борбен дух и успех на първия истински независим национален референдум от народа за народа, зад който не стоят партии, политици, олигарси. Референдум който ще се инициира, организира и финансира от обикновени български граждани от България и чужбина, готови да победят в обявената им от управляващата мафия война.
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!