Кубрат Пулев: Нямам против мачът с Джошуа да е без публика

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
69

Кубрат Пулев е съгласен мачът му с Анъни Джошуа за световната титла да е пред празни трибуни, но да се проведе. Това заяви българинът, който се стреми към световния връх в тежката категория на професионалния бокс.

 

 
След дълги преговори щабовете на двамата стигнаха до споразумение двубоят да се проведе на 20 юни в Лондон. Заради коронавируса срещата е отложена.
“Новата дата 25 юли не е сигурна. Направихме предложение мачът да е без публика – малко по-аварийно, което смятам, че ще донесе същите приходи. Сега хората са си вкъщи и затова такъв мач ще е толкова интересен (за гледане). Очакваме отговора им, тяхното виждане по въпроса”, каза Пулев пред БНТ.
Преди дни мениджърът на Джошуа – Еди Хърн, даде знак, че щабът гледа и към възможността за двубой срещу носителя на титлата на Световния боксов съвет (WBC) Тайсън Фюри. Българинът обаче твърди, че “мачът с Джошуа няма как да пропадне”.
“Имам достатъчно време да се подготвя. Смятам, че съм на топ ниво в момента, в перфектните години, в перфектния опит, мислене. Имам всичко необходимо да победя”, каза Пулев.
Наскоро той изрази готовност да дари половината от хонорара си. Пред БНТ боксьорът посочи: “Ако стана световен шампион, с удоволствие ще даря половината от хонорара си. Винаги съм казвал, че парите не са най-важното.”
dnevnik.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!