Борис Джонсън е изписан от лондонската болница

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
326

Той ще продължи да се възстановява в резиденцията си Чекърс

Снимка: EPA/WILL OLIVER

Британският премиер Борис Джонсън е изписан от лондонската болница и ще продължи да се възстановява от Covid-19 в резиденцията си Чекърс, съобщи днес канцеларията му, цитирана от Ройтерс.

“Следвайки съветите на медицинския си екип, премиерът няма веднага да се върне на работа. Той иска да благодари на всички работещи в (болницата) “Сейнт Томас” за великолепните грижи, които е получил”, каза говорител на Джонсън.
Петдесет и пет годишният Джонсън постъпи в болница на 5 април с упорити симптоми на болестта, причинявана от новия коронавирус. На 6 април той бе преместен в интензивно отделение, където остана до 9 април.

Кари Саймъндс, бременната годеница на Борис Джонсън, благодари на медицинския екип, помогнал на британския премиер да се справи с болестта Тя добави, че по време на престоя му там е имало “много трудни” моменти, предаде Ройтерс.

“Не мога да намеря думи, за да благодаря на нашата великолепна Национална здравна служба. Екипът в болница “Сейнт Томас” беше невероятен. Никога няма да мога да ви се отплатя и да престана да ви благодаря”, заяви тя в Twitter. “Тази седмица определено имаше моменти, които бяха много трудни. Сърцето ми се къса за всички, които са в подобна ситуация, които се тревожат за хората, които обичат”, добави Саймъндс.

По статията работи: Бойчо Попов
investor.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!