Звезди и публика се събират за церемонията за наградите БРИТ в Лондон

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
102

 

/ iStock/Getty Images
Попзвезди и публика започнаха да се стичат към зала О2 Арена в Лондон за церемонията за наградите БРИТ – първото голямо музикално събитие, което ще се проведе на живо пред публика в британската столица след повече от година, съобщиха Ройтерс, Асошиейтед прес и Би Би Си.

Публиката няма да носи защитни маски, а церемонията е част от програмата за проучване на правителството, чиято цел е да установи дали многолюдни събития могат да се организират на закрито без спазване на дистанция.
“Чувствам се нереално, мина толкова много време”, каза Зунаира Фаиз, която работи в болница в северен Лондон, при пристигането си пред О2 Арена. “Чувствам се почти носталгично”.

Организаторите съобщиха, че тази година победителите ще получават по две награди, за да могат да подарят една от тях на някого другиго.

“Няма да има маси, фокусът ще е върху публиката, феновете и работещите на първа линия – заради стореното от тях и храбростта им”, каза мениджърката на церемонията Селина Уеб за “Мюзик уик”.

Сред тези, които ще получат по две статуетки, са американката Тейлър Суифт – първата жена, която ще бъде удостоена с наградата “Глобална икона”. Според официални данни Суифт е изпълнителката, продала най-много плочи в Обединеното кралство през 2021 година. Суифт е номинирана и в категорията “най-добра международна изпълнителка”.
В основните категории с най-много номинации – по три, са Дуа Липа, Паркс и Селест. Водещ на шоуто ще бъде комикът Джак Уайтхол. Церемонията ще се излъчва по Ай Ти Ви от 20 часа местно време.
dariknews.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!