YouTube и Gmail вбесиха потребителите

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
122

В цял свят потребители съобщават, че услугите на Google не работят, въпреки че основният му продукт – търсачката Google, изглежда е незасегната от прекъсванията.

Британският вестник “Мирър” съобщава за срив на YouTube, Gmail, Google Drive и други услуги на Google. Опитите за достъп до страниците на Google връщат различни кодове за грешки. Според Downdetector потребители съобщават за проблеми с различни услуги от 6:53 ч. днес.

Това са едни от най-популярните приложения и услуги по целия свят. Самата компания Google все още не е коментирала проблемите.

От съобщенията на потребители за проблеми с YouTube, 54% казват, че нямат достъп до уебсайта, 42% не могат да гледат видеоклипове, а 3% се опитват да влязат в системата. От тези, които съобщават за проблеми с Gmail, 75% не могат да влязат, 15% не могат да получат достъп до уебсайта и 8% не получават съобщения.

standartnews.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!