Вливането на литри кислород поддържало Борис Джонсън жив

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
205

Той сподели, че е имало специални планове за действие, ако почине

Снимка: БГНЕС
Британският премиер Борис Джонсън разкри, че са били направени специални планове за действие в случай, че почине. Министър-председателят на Великобритания разкри в интервю пред “The Sun”, че му давали литри кислород, за да го поддържат жив, пишат от Bulgaria ON AIR.

“Беше много тежък момент, имаше стратегия, ако бях починал. Не бях в добро състояние, затова имаше резервни планове за действие. Бях с маска, чрез която ми подаваха литри кислород”, сподели Джонсън.
Той разкри, че не разбирал как здравословното му състояние се е влошило толко много за няколко дни и защо не се подобрява.
Само 17 дни след като беше изписан от болницата Джонсън стана баща. Синът му се казва Уилфред Лоури Николас, като последната част от името му е в чест на медиците, които се грижили за премиера в “Св. Томас” – Никълъс Прайс и Никълъс Харт.

“Чупил съм си пръст, носа, китката, ребро. Буквално се е случвало да си чупя какво ли не. Никога обаче не ми се е случвало нещо толкова сериозно. Мислех си, че няма лечение на това”, споделя Борис Джонсън за престоя си в болницата.

По публикацията работи: Ния Христова
dnes.bg

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!