Витор Белфорт нокаутира Холифийлд в първия рунд

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
284

Преди малко приключи боксовата галавечер, която Тriller проведоха във Флорида. В главната битка видяхме среща в тежка категория между легендата в бокса Ивендър Холифийлд и ММА легендата Витор Белфорт. На 58-годишна възраст Холифийлд реши да се завърне и да направи първа битка от 10 години. Всички знаехме, че това е лоша идея за Холифийлд и за съжаление бяхме прави.

Ивендър изглеждаше много зле и пое доста удари, които го разклатиха. В началото Ивендър започна с джабове, но изглеждаше много бавен. Белфорт му вкара оувърхенд ляв и го върна назад. Нов ляв от Белфорт, а Холифийлд се подхлъзва и се пада между въжетата. Белфорт изобщо не показва милост към своя 58-годишен съперник и го сваля на земята с нов тежък ляв.

Градушка от леви удари от страна на Белфорт, а Холифийлд е в глуха защита. Рефера решава да се смили над него и спира битката в първия рунд. Холифийлд не е доволен от спирането на боя, но едва ли някой искаше да гледа повече.

След битката Холифийлд сподели, че не бил наранен и това било лоши спиране от рефера. Той сподели, че пак ще се бие и загатна за бой с Майк Тайсън. Белфорт от своя страна сподели, че ще продължи да се бие и предизвика Джейк Пол.

Организаторите от Triller предложиха 25 милиона на този, който спечели в битка между Джейк Пол и Витор Белфорт.
mma.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!