Тяло на тинейджър открито в парк в западен Лондон

1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
0
468

Тялото на 19-годишния Тайлър Донели е открито в парка Хануърт, Фелтъм, в западен Лондон, като се подозира убийство. Той беше открит от бегачи рано сутринта в четвъртък. Полицията предполага, че Тайлър, чието семейство живее наблизо, е бил нападнат след като е отишъл с колелото си в парка.

Детектив главен инспектор Брайън Хауи призовава всеки, който е бил в парка или около Елмууд Авеню и е видял нещо, да се свърже с полицията. Той подчертава, че всяка информация може да бъде от съществено значение за разследването.

Семейството и приятелите на Тайлър са съкрушени от загубата. Въпреки че официалната идентификация все още предстои, полицията е уверена, че жертвата е Тайлър. Предстои аутопсия.

В парка е установена обширна престъпна сцена, която се очаква да остане за няколко дни. Главен суперинтендант Шон Уилсън изразява съболезнованията си и уверява общността, че полицията ще провежда допълнителни патрули за осигуряване на обществената безопасност.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!