Турбуленция в небето! Стюардеса продавала тялото и бельото си на пасажери

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
615

Самолетната компания е започнала разследване по случая

Снимка: Shutterstock
Националният авиопревозвач на Великобритания „Бритиш Еъруейс” (British Airways) предприе вътрешно разследване, след като се появи информация, че стюардеса на компанията е предлагала секс на пасажери, а освен това е продавала бельото си.

Таблоидът The Sun съобщи, че стюардеса на „Бритиш Еъруейс” е предлагала сексуални услуги между полетите, публикувала е еротични и провокативни снимки в униформа в социалните мрежи, а освен това е продавала бельото си. Fox News предаде, че компанията проверява и информация, че стюардесата е продавала тялото си и по време на полети.

Жената, чиято самоличност все още не е известна, е имала и интимни отношения със свои колеги. В интернет е качвала свои снимки и е изразявала готовност да предложи „забавление за възрастни” по време на полет. Неидентифицираната жена е взимала 40 долара за чифт бельо, но след това нещата ставали по-скъпи. Британският авиопревозвач обяви, че е започнал разследване.

„Очакваме най-висок стандарт на поведение от всички наши колеги по всяко време и разследваме информацията”, обявиха от компанията. Източник от „Бритиш Еъруейс” заяви, че въпросната дама очевидно е проституирала и е използвала направените на борда еротични снимки в униформа, за да си намери клиенти. Друг служител на авиокомпанията пък предположи, че стюардесата си изкарвала допълнителни доходи заради икономическите трудности, свързани с коронавирусната пандемия. Авиосекторът е един от най-тежко засегнатите.
fakti.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!