Три спортистки преминали от спорта към креватната гимнастика

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
779

Представяме ви три спортистки, които решиха да изоставят

спортната си кариера за сметка на развлекателната индустрия за възрастни. Някои от тях се ориентираха към порното поради финансови причини, други – поради различни стечения на обстоятелства.Ванеса Лейн 29 години, спортна гимнастика, борба, бягане

Ванеса е легенда в порнобранша с над 300 филма в кариерата си. Чернокосата нюйоркчанка е номинирана за четири секс оскара („Старлетка на годината”, „Най-добра лесбосцена”, „Най-добра сцена с анален секс” и „Най-добра групова сцена”), но все още не е успяла да спечели ценния приз. Поддържа гъвкавото си тяло с йога и пилатес.

Спортна кариера: Ванеса е родена в консервативно семейство с четири братя и една сестра. В родния й дом се слушала единствено църковна и кънтри музика. Ванеса става единственото момиче в училищния отбор по борба. Имала е успехи в спортната гимнастика и планинското бягане. На 18-годишна възраст обаче се сприятелява с порноактрисата Алексис Амор и рязко сменя приоритетите си.

Съни Лейн 33 години, фигурно пързаляне

Тя е една от най-вървежните порноактриси с над 200 филма в кариерата си. Получила е два секс оскара. Преди три години изненадващо изчезна от екрана, но през 2012-а се завърна триумфално с филма „Влажни и диви”. Съни Лейн расте стремително в порнобранша и вече се изявява като режисьор.

Спортна кариера: американка с германско, ирландско, шотландско и индианско потекло, Съни се ражда през 1980 г. в семейство на нудисти. Като малка мечтае да спечели златен медал на олимпиада. Започва да се занимава с фигурно пързаляне и скоро става една от най-перспективните млади състезателки на САЩ. Прекратява спортната си кариера заради катастрофа, след която й правят операция на крака.

Ева Рооб (Самира Съмър) 28 години, футбол

Ева е немски еротичен модел и порноактриса, която е известна и с псевдонима Самира Съмър. Преди четири години решава, че най-лесният начин за бързо забогатяване е в развлекателната индустрия за възрастни. Първоначално се е снимала по един-два часа седмично, но постепенно се увлякла, започнала работа на пълен работен ден и си избрала псевдонима Самира Съмър.

Спортна кариера: през 1998 г., когато е едва 13-годишна, Ева става халф в женския отбор на „Нюрнберг”. Смятана за една от талантливите немски футболистки и дори е била спрягана за националния отбор. Блондинката обаче осъзнава, че няма много пари в женския футбол и решава да смени професията с нещо по-перспективно. Най-подходящо за целта се оказало порното. /БЛИЦ

 

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!