Тръмп знаел, че САЩ и Израел са установили контакт с извънземни?

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
292

Убедили го да не казва, обществото не било подготвено

Снимка: Pixabay
САЩ и Израел са осъществили контакт с извънземна “Галактическа федерация”, но това се пази в тайна, защото човечеството не е готово. Това обяви бившият ръководител на израелската програма за космическа сигурност Хаим Ешед, цитиран от “Дейли мейл”.

87-годишният израелец твърди, че извънземните няма да излязат на открито, докато човечеството не еволюира. Хаим Ешед, който ръководи 30 г. израелската космическа сигурност, разкрива още, че пришълците управляват подземна база на Марс в тайно сътрудничество с Вашингтон.

Експертът не уточни от колко време извънземните се крият в сянка, но обяви, че част от предполагаемия контакт с тях е бил осъществен по време на президентството на Доналд Тръмп. Според Ешед Тръмп е бил на път да разкрие извънземното съществуване, но зелените човечета от Галактическата федерация го убедили да изчака, докато хората започнат да възприемат идеята за тях.

“Те не искат да предизвикват масова истерия. Първо искат да ни направят разумни и разбиращи. Те чакат човечеството да се развие и да достигне етап, в който като цяло ще разберем какво са Космосът и космическите кораби”. заяви Ешед. И допълва, че има подписан договор с тях да се правят експерименти. Извънземните също изследвали и опитвали да разберат Вселената и хората им били нужни като помощници.

Бившият космически експерт твърди, че разкрива информацията сега, тъй като нямало какво да губи. Когато се пенсионира през 2011 г., Хаим Ешед е описан в израелските медии като “бащата на сателитната програма на Израел”. Причината е, че той изпраща шпионски сателити да следят Иран.

По публикацията работи: Нели Христова
dnes.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!