Тръмп пред британски таблоид: Мегън Маркъл е злобна

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
293

Американският президент ще посети Великобритания на 3-5 юни
Американският президент Доналд Тръмп заяви, че съпругата на британския принц Хари Меган Маркъл е „злобна“. Стопанинът на Белия дом направи този коментар по повод на изказвания на херцогинята на Съсекс, които тя е правила в миналото. В същото време Тръмп се надява, че тя ще се справи отлично с новия си статут, който има в резултат на сватбата си принц Хари.

„Не знаех. Какво мога да кажа? Не знаех, че тя е била злобна“, каза Тръмп, отговаряйки на въпрос на вестник „Сън“ по повод на думите на Маркъл за него.

Президентът има пълен график за пътуването си до Обединеното кралство, където ще се срещне с кралицата. Той обаче няма да се срещне с Маркък, която наскоро роди принц Арчи.

Подобно на миналите си посещения в Европа, посещението на Тръмп със сигурност ще бъде помрачено от редица протести срещу него. Според президента обаче той няма притеснения от протестите.„Аз наистина обичам Великобритания“, заяви Тръмп пред изданието.
economic.bg

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!